Gratis verzending binnen NL vanaf 45,- | Gratis verzending naar BE vanaf 55,-

Voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

DE VRIENDEN VAN BOEST

Maak kennis met onze vrienden!

In onze producten en in onze verhalen zijn alle onderwerpen onlosmakelijk aan elkaar verbonden, omdat wij denken dat een rijke wereld vol avontuur en kennis ontstaat wanneer alles met elkaar verweven is, net zoals in onze binnenwereld en in de huidige maatschappij.

In een magische wereld, midden in de natuur met allerlei dieren, willen we je graag voorstellen aan drie bijzondere vrienden: Boest, Rilex en Rani. Samen beleven ze avonturen op hun eigen unieke manier en ontdekken ze allerlei levenslessen. Boest, Rilex en Rani willen ook jou helpen om sterker en blijer te worden. Ze leren je hoe je jezelf kunt begrijpen, met je gevoelens kunt omgaan en hoe je altijd positief kunt denken. En dat allemaal op een superleuke manier!

Hallo! ik ben Boest

Ik hou van de natuur en alles wat kalm en stil is. Als ik tussen de bomen loop, dan voelt het alsof de wind mijn zorgen wegblaast. Het geluid van een beekje maakt me blij, net als muziek voor mijn hart.

Ik zoek altijd naar momentjes van rust en stilte. Als ik buiten ben, kijk ik naar kleine dingen die schitteren, zoals dauw op een blad. Ik luister naar de blaadjes die met de wind praten.

Ik ben ook altijd aan het leren. Elke dag is een kans om iets nieuws te ontdekken. Ik hou van leren, net als een nieuwsgierige student. Ik kijk goed om me heen en leer van de natuur.

Ik ben ook een vriend voor iedereen. Als je een verhaal hebt of je voelt je niet zo fijn, dan luister ik graag. Mijn glimlach maakt mensen blij en mijn luisterend oor helpt als je je verdrietig voelt.

Laten we samen op avontuur gaan! We kunnen door stille bossen wandelen, luisteren naar de natuur en leren van alles om ons heen. Ik ben Boest, en ik neem je mee op een reis vol rust en vrolijkheid!

Hallo! ik ben Rilex

Als een nieuwsgierige bij, weet ik alles over gevoelens en de natuur. Ik ben als een leraar die graag helpt en begeleidt. Ik begrijp emoties en ik laat je zien hoe je ermee om kunt gaan.

Ik hou ervan om te leren en te begrijpen. Ik observeer graag de wereld om me heen en de gevoelens die erbij horen

Als jij verdrietig, blij, boos of enthousiast bent, ben ik hier om naar je te luisteren en je te helpen begrijpen wat je voelt.

Net als de natuur ben ik geduldig en vol wijsheid. Ik sta altijd klaar om je te leren hoe je met je emoties kunt omgaan en hoe je in balans kunt blijven, net zoals de natuur dat doet.

Samen gaan we op een ontdekkingsreis door emoties en de wereld om ons heen.

Ben je klaar om te leren en te groeien? Laten we samen op avontuur gaan en ontdekken hoe we onze emoties kunnen begrijpen en beheren. Ik ben Rilex, en ik ben hier om je vriend en gids te zijn!

Hallo! ik ben Rani

Aan de buitenkant ben ik stoer en krachtig, maar van binnen voel ik me soms onzeker. Maar weet je wat? Dat houdt me niet tegen!

Ik ben super nieuwsgierig en altijd op zoek naar avontuur. Als iets mijn aandacht trekt, rust ik niet totdat ik het begrijp. Ik hou van actie en ben altijd in beweging.

Soms vind ik dingen best spannend, maar dat maakt me niet bang om door te zetten. Ik ben een doorzetter, altijd vastberaden om mijn doelen te bereiken. Ik geef niet op, hoe moeilijk de weg ook lijkt.

Strijdlustig? Zeker weten! Ik ben als een krijger die klaarstaat om uitdagingen aan te gaan. Of het nu groot of klein is, ik ga ervoor met al mijn kracht.

Dus laten we samen de wereld verkennen en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Ik ben Rani, en ik ben hier om te laten zien dat zelfs als je je soms onzeker voelt, je altijd een krachtige doorzetter kunt zijn!